Logo
Newsletter
Toamna se numara bobocii
Septembrie 25, 2019
Care for Dogs Romania
Vestile blanoase direct catre voi
 Doneaza
Ce s-a mai intamplat vara asta la adapostul
Care For Dogs Romania
Delia la Brasov Heroes
Echipa Lucky la Brasov Heroes
Lucky the dog participa la cursa Brasov Heroes
Brasov Heroes
2 Iunie a fost o zi magica pentru Dogs for Romania! Ne-am bucurat impreuna cu copii, cu prietenii, cu colegii si ai lor minunati patrupezi, la cea de-a sasea editie Brasov Heroes, eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locală, realizat în cadrul unei curse cu obstacole. I-am asteptat pe toti doritorii cu bandane, insigne și post carduri la stand. Evident ca Lilly a fost si ea acolo si a incurajat orice sufletel venit ca sa ne sprijine cauza. Prin acest demers, ne-am bucurat ca actiunile noastre au avut ecou in comunitate si abia asteptam anul urmator ca sa facem lucruri la fel de frumoase pentru cateii nostrii dragi! Multumim #eroidebrasov pentru implicare! Brasov Heroes ne-au ajutat sa ne implinim cel mai arzator vis si anume acela de a realiza un sistem de incalzire in clinica, in locul unde asociatia protejeaza cateii in carantina, in care se recupereaza dupa operatii si unde stau cei bolnavi sau mamici cu pui. Ne dorim ca toti cateii sa poata avea toate conditiile necesare pentru a duce o viata decenta, chiar daca multora dintre cei prezenti in adapost nu le vine usor sa inteleaga de ce si cum s-a putut ca ei sa ajunga abandonati.
Citeste restul  image
Noutati de la adapost
Product
Alina Ariton- zana buna a cateilor
In primul rand, dorim sa va bucurati alaturi de noi pentru faptul ca Alina Ariton a devenit ambasadorul cauzei noastre. Cu peste 10 ani de cand si-a infiintat propria revista, cu peste 5 ani de cand pasiunea pentru PR a facut-o sa realizeze ca isi doreste agentia sa, o fac pe Alina voce marcanta pentru a sustine cauza noastra, cu care s-a identificat de cand a aflat de ea. Alina ne-a ajutat continuu sa avem o voce puternica pentru cauzele noastre, motiv pentru care ii multumim si apreciem tot ajutorul depus pana in prezent.
Citeste mai mult
Coressi Shopping Resort
Coressi Shopping Resort- un pas mai aproape de vise
O parte din echipa noastra a participat la un eveniment care a avut loc la Coressi Shopping Resort din Brasov. Toti cei care ne-au trecut pragul au putut sa fie parte din universul Care For Dogs Romania pentru o zi si sa sutina proiectul “Căldură în adăpost și-n suflet” , realizat pentru cățeii nostri. Pozele, insignele, bandanele ralizate cu atata dedicare de catre cei implicati in proiect au putut fi cumparate de la selling corner-ul amplasat in zona evenimentelor (a scenei). Am avut un photo booth cu noi și cateii, am avut si o minunata artista specializata in facepainting, am avut mascotele Minnie si Garfield. De asemenea, coltul cu imbratisari i-a gazduit pe Lilly și Muffin, care au oferit tuturor o emotie neasteptata.
Vezi fotografii
Terenul de joaca
Terenul de joaca
Unul din visele noastre este acela de a creea un loc de joaca pentru cateii din adapost. Acesta poate deveni realitate doar cu ajutorul vostru! Cateii isi doresc un loc unde sa poata sa scape de fricile traumatizarilor si sa redevina codite fericite.
Avem făcut un spațiu de joaca de 500mp pe care dorim sa-l putem amenaja ca un spațiu de joaca pentru catelusi, sa ii ajutam sa cunoască lumea printr-un spatiu dedicat. Sa ii ajutam și sa ii desensibilizam.
Spațiul ideal ar avea un colțișor acoperit unde am tine si o canapea ca să ii pregătim pt viitoare familie care ii va adopta. Tot aici ar putea fi și un radio ca să se obișnuiască cu muzica și zgomotele în afara adăpostului. O boxa unde sa punem zgomote de trafic. O ușă și un geam ca să mimam exact o camera în care se poate întra și ieși. Orice e nevoie ca sa fie pregătiți pt noua lor casa.
O masina veche chiar și fără motor ca să ii învățăm sa urce și sa coboare din ea fără frica. O bicicleta veche dar funcțională ca să nu se mai sperie de roti. Doua piscinute cu apa ca să se balaceasca. Avem nevoie de susținerea ta sa putem construi visul acesta frumos.
Doneaza
Product
Campanii de sterilizare
Pentru ca misiunea noastra este strans legata de vietile gingase ale celor care nu pot vorbi singuri, incercam, pe cat de mult putem, sa derulam campanii de sterilizare sustinute, cu scopul de a elimina abandonurile atat de numeroase.
Asadar, pe tot parcursul anului 2019 am avut si inca avem in derulare campanii de sterilizare gratuite a cainilor si pisicilor cu si fara stapan. Pentru a avea un an cu cat mai putine animale abandonate si mai multe sterilizate și sanatoase, va indemnam sa ne sprijiniti cauza, putand informa cat mai multe personae de aceste campanii. De asemenea, puteti ajuta si cu o impartire a flyerelor si posterelor care anunta campaniile in zonele aferente, asadar asteptam cu drag sa ne contactati pentru a colabora impreuna.
Distribuie
Product
Oktoberfest Brasov
In perioada 5-15 septembrie a avut loc evenimentul Oktoberfest, care a promis mii de vizitatori. Am avut posibilitatea de a avea un stand pentru a creste awarness-ul in privinta misiunii Care For Dogs Romania! Cine ne-a vizitat ne-a gasit la standul nostru special, plin de zambete, inarmati cu multe materiale care sa sustina activitatea noastra: bandane pt catei, insigne, cercei, brățări. Am povestit atat cu cei mici cat si cu cei mari despre noi și despre planurile noastre de viitor, despre cum ne dorim sa facem viata cățeilor. A fost o vizita simpla pentru cei care ne-au trecut pragul, dar una magica pentru noi! Multumim!
Vezi fotografii
Ne-am marit echipa
Ne-am marit echipa
Echipa Care for Dogs Romania s-a extins cu inca patru persoane. Acest lucru ne face sa fim mai proactivi sis a putem sa lucram mai eficient pentru a face viata mai frumoasa sufletelor Care for Dogs. Fiind foarte ancorati in viata sociala si, debordand de creativitate, cautam continuu metode de sustinere a obiectivelor pe care ni le propunem
Fa voluntariat
image
“I care not for a man's religion whose dog and cat are not the better for it.”
Abraham Lincoln
16th United States President
Catel pufos salvat de Care For Dogs Romania
Logo
Asociatie
Despre noi
Contact
Evenimente
Plimbari cu caini
Colecte de hrana
© Copyright 2019 Care For Dogs Romania. All rights reserved.
Unsubscribe